Online toegang tot beste dermatologen

Alle informatie over mijn op een plek

Beste productselectie speciaal voor mij

Specialist voor uw huid

Welkom bij de online huidspecialist van Nederland. Krijg direct toegang tot een dermatoloog en plan een effectieve behandeling voor o.a. acne, eczeem of psoriasis. Je vindt hier informatie over huidaandoeningen en schoonheidsbehandelingen. Ook hebben we de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop.


Huiddokter.nl is het snelst groeiende consumentenplatform voor een gezonde en stralende huid – Powered by Optimum Clinics (medisch specialistische dermatologische zorg) én Optimum Beauty (specialistische schoonheidsbehandelingen).

Voel je happy met je huid, voel het zelfvertrouwen.

5 redenen om voor de huiddokter.nl te kiezen

  1. Direct online toegang tot de beste dermatologen
  2. Servicegericht en altijd toegankelijk
  3. Geen wachtlijsten
  4. Scherpe tarieven in vergelijking met traditionele ziekenhuizen
  5. Eigen kwaliteitsteam voor optimalisatie van onze dienstverlening

De trend is richting online dienstverlening

De afgelopen jaren is er een trend zichtbaar richting online dienstverlening. Voor de zorg is dat niet anders, behalve dat de digitale ontwikkelingen iets achter lopen op andere markten zoals training en coaching. In mijn dagelijkse praktijk vraag ik me al jaren af waarom iemand met een chronische aandoening vrij moet nemen van school of werk, tijd en energie moet investeren om daar naartoe te komen voor een consult van 10 minuten. Dat kan toch anders zou je denken? En het antwoord is jazeker. Mensen bellen via een beveiligde app op de smartphone, tablet of computer en komen in de virtuele wachtkamer terecht. Wanneer het consult begint kunnen ze hun probleem uitleggen of het effect van de ingezette therapie bespreken. Artsen kunnen via de camera meekijken naar de huid en aanpassingen doen in het beleid. Recepten worden digitaal verstuurd. Gemakkelijk en snel. Geweldig om de voordelen hiervan te zien.
  • Geen reistijd of noodzaak vrij te nemen van school of werk.
  • Gemakkelijk verbinding leggen met smartphone of tablet.
  • Uitstekend geschikt voor chronische aandoening zoals acne, eczeem of psoriasis.
  • Toegankelijk met én zonder verwijzing van huisarts of specialist.

dr. Eugene de Zwart-Storm, dermatoloog en oprichter Optimum Clinics

Medische behandelingen worden uitgevoerd door gecertificeerde en ervaren dermatologen gelieerd aan Optimum Clinics, een groeiende keten van zelfstandige behandelcentra. Wanneer het nodig is kunt u offline gezien worden door een dermatoloog op locatie. We behandelen mensen met allerlei huidproblemen. In de klinieken ligt de focus op behandeling van spataderen en huidkanker, online op de behandeling van acne, eczeem of psoriasis.

Voor schoonheidsbehandelingen hebben wij een groot netwerk van schoonheidssalons met uitstekende professionals, specialisten in schoonheid. Binnen Optimum Beauty verzorgen wij training en begeleiding voor de professionele schoonheidsspecialist. Voor de meeste online medische behandelingen zijn er ondersteunende behandelingen door de schoonheidsspecialist of huidtherapeut mogelijk. Ontwikkeld door de dermatoloog, uitgevoerd door getrainde huidprofessionals.