Online toegang tot beste dermatologen

Alle informatie op een plek

Beste productselectie speciaal voor mij

Wil jij je huidproblemen grondig aanpakken met behulp van een medisch specialist?

=Dan is de het online behandelprogramma van huiddokter voor jou de oplossing. Via beeldconsulten kom jij in contact met jou dermatoloog en krijg je het behandelplan op maat gemaakt voor jou huid.

Traditioneel ga je met een huidaandoening naar de huisarts. Wanneer de behandeling bij de huisarts vastloopt of wanneer er sprake is van een complex probleem wordt de hulp van een medisch specialist ingeschakeld en zal je huisarts je doorsturen naar een ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum. In Nederland is het recht op vrije artsenkeuze ons allen dierbaar en ons goed recht. Je kan je huisarts wanneer daar reden toe is vragen je te verwijzen naar een kliniek van jou keuze. Dus dat geld ook voor een online dienstverlener.

Huiddokter is het voorbeeld van de eerste online huidkliniek van Nederland en daar zijn we trots op! Wat veel mensen niet weten is dat je ook zonder verwijzing van een huisarts de hulp van een specialist mag vragen. Je behandeling is jouw eigen investering in een stralende huid. Jij hebt keuze. Huiddokter heeft een aantal huidaandoeningen geselecteerd die uitstekend op afstand behandeld kunnen worden. Met welke behandeling wil jij starten?

Hoe werkt het aanmeldproces? In 4 stappen heb jij toegang tot jouw huiddokter.

  1. Kies je online behandeling en reken gemakkelijk af met iDEAL of een creditcard.
  2. Lever je gegevens aan. Op de aanmeldpagina en vragen wij je om een aantal gegevens aan te leveren (NAW, tel/email, BSN-nummer, huisarts/apotheek en code van je ID-bewijs) Het is immers medisch specialistische (ziekenhuis) zorg. En foto’s van je huidaandoening (gezicht en/of rug). Geen zorgen je gegevens zijn veilig, goed beveiligd en worden niet zonder jouw toestemming gedeeld.
  3. Download de app en log in op jouw medisch dossier. Onze medewerkers verwerken jouw gegevens. Daarna ontvang je een link je inloggegevens voor je persoonlijke medisch dossier. Hier vul de vragenlijst in voor de dokter.
  4. Plan je afspraak in voor je intake en neem de eerste stap naar een stralende huid.

Ervaar het zelf: toegang tot medische zorg vanuit je luie stoel

Wat is mijn investering in een prachtige huid en wat kan ik verwachten?

Je investering in een mooie en gezonde huid is afhankelijk van de aandoening waarvoor je een advies/ behandeling vraagt. Kies je voor een intake fase met 1 of 2 beeldconsulten dan zal de specialist samen met jou een inschatting maken hoeveel consulten er verwacht wordt nodig te zijn. Het kan goed zijn dat je met 1 tot 2 consulten al bent geholpen. Voel je aan dat je een langer behandeltraject nodig hebt, kies dan direct voor een behandeltraject met 3-5 consulten. Kies je behandeling om actuele prijzen te zien:

U denkt wellicht cosmetiek online? Dat doen we natuurlijk niet. Wat we wel aanbieden is een online intakegesprek voor een ooglidcorrectie of cosmetische behandeling zoals botox of een filler. Wanneer u kiest voor een behandeling dan komt u naar een van onze klinieken of naar een behandellocatie bij samenwerkende schoonheidsspecialisten. Het tarief voor het cosmetisch consult wordt in mindering gebracht op de behandeling. Voor botox geld dit alleen indien gekozen wordt voor het rimpelvrij abonnement.  

Ja, dat is mogelijk. In Nederland wordt medisch specialistische zorg (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraar. De voorwaarde hiervoor is dat je huisarts of specialist je hiervoor verwijst. Mocht je hiervan gebruik willen maken, zorg dan dat voordat je het eerste consult plant je in het bezit bent van een verwijsbrief. Je kunt natuurlijk ook zonder verwijsbrief terecht. Je betaalt dan de consultkosten en investeert in jezelf. 

Het beoordelen van verdachte plekken of de diagnostiek van spataderen gebeurt nu (nog) niet online. Reden hiervoor is dat we willen voorkomen dat er vergissingen worden gemaakt met (grote) consequenties. Bij spataderen is er in de meeste gevallen sprake van verborgen spataderen. Om deze op te sporen is een echo-duplex onderzoek nodig om de kwaliteit van de kleppen in de aderen te beoordelen.  

Voor het beoordelen van verdachte plekken en spataderen bent u van harte welkom in het behandelcentrum van Optimum Clinics. 

Blijf niet langer met je huidaandoening rondlopen en start vandaag je behandeling! 

Medisch specialistische zorg is powered by Optimum Clinics