Trots op onze samenwerking

TROTS OP ONZE SAMENWERKING

KELLY (BE-SMOOTH) & EUGENE DE ZWART-STORM (De Huiddokter) staan voor kwaliteit

Wij zijn enorm verheugd op onze intensieve samenwerking met cosmetisch dermatoloog dr. Eugene de Zwart-Storm (De Huiddokter-Specialist voor uw huid). Dr. De Zwart-Storm zal op zeer regelmatige basis onze specialistische huidpraktijk Be-Smooth komen bezoeken voor het uitvoeren van onder andere niet-chirurgische schoonheidscorrecties middels injectables (botox en fillers).

Niet zomaar een cosmetisch arts:

Wij kiezen niet zomaar voor een arts bij ons in de praktijk voor cosmetische behandelingen. Deze vinden vaak in het aangezicht plaats en dan is alleen het allerhoogste niveau goed genoeg. Daarom legt cosmetisch dermatoloog dr. Eugene de Zwart-Storm uit:

“Ik ben dermatoloog en mijn passie is het geven van zelfvertrouwen en het verzorgen van een uitgerust en fris uiterlijk dat past bij uw leeftijd. Mijn motto is: iedereen kan een dermatoloog gebruiken.”

Tijdens het intake gesprek bepalen we samen wat de wensen zijn en op welke wijze dat in het budget past. Rimpels verdwijnen met neuromodularoren, jeugdige uitstraling en definitie in het gezicht wordt hersteld door fillers of open blik door een kleine operatieve ingreep zoals een bovenooglidcorrectie of verwijderen van uitsteeksels in het gezicht. De specialiteit van dermatoloog De Zwart-Storm is het opvullen van lippen waarbij ja kan kiezen voor meer definitie of voor meer volume.

“Als dermatoloog ben ik gepromoveerd op communicatie in de huid en heb ik meer dan 40.000 patiënt contacten gehad. De afgelopen drie jaar heb ik praktijk gehouden in een huidziekenhuis (focus op chirurgie van huidkanker en spataderen) en 5 jaren daarvoor een succesvolle cosmetische dermatologie praktijk gevoerd op Aruba. Om echt goed te worden heb ik met regelmaat trainingen gevolgd samen met cosmetisch dermatologen in Miami.”

Op Zorgkaart Nederland beoordelen patiënten dr. De Zwart-Storm met een 9,3 op basis van meer dan 115 beoordelingen. Patiënten zeggen: ‘Een fijne en betrouwbare arts met oog voor detail die luistert naar je gevoel

DE EERSTE AVOND IS EEN FEIT

Datum: woensdag 28 maart

Tijd: 18.30 uur – 22.00 uur

Afspraken vinden plaats per 15 minuten (reserveren verplicht), voor bijvoorbeeld lipvullen wordt een dubbele afspraak ingepland.

Het consult/ de behandeling: uw wensen worden besproken en er wordt gekeken of u een geschikte kandidaat bent voor een injectable behandeling (botox of filler). Voor het consult wordt € 45,- in rekening gebracht, dit bedrag wordt in mindering gebracht op de behandelprijs. In de regel vinden behandelingen zoals botox direct plaats. Operatieve behandelingen vinden plaats bij De Huiddokter Didam.

Prijzen

De prijzen zijn afhankelijk van uw wensen. Bij een behandeling wordt gerekend per zone. Voorbeelden van zone’s zijn bij Botox behandelingen fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes (beiderzijds). Bij fillers het opvullen/ creëren van lippen, jukbeenderen en kaaklijnen, maar ook voor handverjonging:

Neuromodulatoren:

Botox behandeling wenkbrauwlift, tandvleeslach, of klein gebied € 110,-

Botox behandeling fronsrimpel of voorhoofdsrimpels of kraaienpootjes € 160,-

Botox behandeling fronsrimpel en voorhoofdsrimpels of kraaienpootjes € 280,-

Botox behandeling fronsrimpel en voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes € 390,-

Botox behandeling overmatig zweten oksels, handen of voeten € 550,-

Botox behandeling van migraine € 280,-

Volumebehandelingen:

Lipvergroting € 350,-

Wallen onder de ogen € 450,-

Neus-lippenplooi € 350,-

Jukbeenlift 1,5cc € 480,-

Jukbeenlift 2cc € 700,-

Jukbeenlift 3cc € 860,-

Rokerslijnen € 350,-

Strakke kaaklijn € 480,-

Liquid facelift € 1200,-

Handverjonging € 1000,-

Chirurgische behandelingen:

Verwijderen van wratten en uitsteeksels 15 minuten € 95,-

Verwijderen van wratten en uitsteeksels 30 minuten € 180,-

Operatieve verwijdering van een (cosmetisch) storende moedervlek of cyste € 410- (In Didam)

Bovenooglidcorrectie € 799,- (in Didam)

Reserveren

Reserveer nu uw consult/ behandeling via het contact centrum van De Huiddokter op 085-0657224 of afspraak@dehuiddokter.nl en profiteer gelijk van het direct zichtbare resultaat van deze behandelingen! Algemene informatie kunt u opvragen via info@be-smooth.nl.