200644467084241

DE HUIDDOKTER

Specialist voor uw huid

11 jaar

ervaring als cosmetisch dermatoloog

5.000+

tevreden klanten

 9.2

100% aanbevolen op zorgkaart Nederland

De Huiddokter

"Ik ben dermatoloog en mijn passie is het geven van zelfvertrouwen en het verzorgen van een uitgerust en fris uiterlijk dat past bij uw leeftijd. Mijn motto is: iedereen kan een dermatoloog gebruiken."

Tijdens het intake gesprek bepalen we samen wat de wensen zijn en op welke wijze dat in het budget past. Rimpels verdwijnen met neuromodularoren, jeugdige uitstraling en definitie in het gezicht wordt hersteld door fillers of open blik door een kleine operatieve ingreep zoals een bovenooglidcorrectie of verwijderen van uitsteeksels in het gezicht. De specialiteit van dermatoloog De Zwart-Storm is het opvullen van lippen waarbij ja kan kiezen voor meer definitie of voor meer volume.

"Als dermatoloog ben ik gepromoveerd op communicatie in de huid en heb ik meer dan 40.000 patiënt contacten gehad. De afgelopen drie jaar heb ik praktijk gehouden in een huidziekenhuis (focus op chirurgie van huidkanker en spataderen) en 5 jaren daarvoor een succesvolle cosmetische dermatologie praktijk gevoerd op Aruba. Om echt goed te worden heb ik met regelmaat trainingen gevolgd samen met cosmetisch dermatologen in Miami."

Op Zorgkaart Nederland beoordelen patiënten dr. De Zwart-Storm met een 9,2 op basis van meer dan 130 beoordelingen. Patiënten zeggen: 'Een fijne en betrouwbare arts met oog voor detail die luistert naar je gevoel'.

Wat kunnen we in de cosmetische dermatologie

Rimpelbehandeling & Botox

Breng de juiste verhoudingen terug in het gezicht en ervaar dat fijne jeugdige gevoel. Met kleine ingreep wordt een groot effect bereikt. 

Wilt u ook van die strenge blik af of de vermoeidheid uit het gezicht halen? Dan kan en rimpelbehandeling met neuromodulator (botox) of een filler iets voor u zijn. 


Bovenooglidcorrectie

Verhelp eenvoudig klachten van overtollig vel, vet en spier van de bovenste oogleden met een kleine ingreep onder lokale verdoving uitgevoerd door een ervaren specialist. Klachten die hiermee verholpen worden zijn vermoeidheid, huidirritatie, hoofdpijn, zwaar gevoel en een vermoeide blik.

En dat voor maar 799 EUR!  

Opvullen van lippen

Meer volume in de lippen? Of meer definitie en strakkere natuurlijke lijnen? Overweeg dan een fillerbehandeling van de lippen. We maken gebruik van A producten en de behandeling wordt uitgevoerd door een specialist.


Overmatig zweten

Behandel overmatig zweten of hyperhidrose effectief met botox en blokkeer de aansturing van de zweetklier voor 4 tot 6 maanden. Voorkom dat je je ongemakkelijk voelt of meerdere malen per dag je shirt moet verwisselen.

Interesse in een permanente oplossing? Kies dan voor Miradry en ben in een keer van het overmatig zweten verlost.

Overtuigd? Start vandaag nog!