200644467084241

Bovenooglidcorrectie

Met de leeftijd de rekken huid en spieren rond de oogleden uit, waardoor de oogleden uitpuilen en verzakken. Daarnaast kan het vet dat rond de oogbol als beschermende laag fungeert gaan uitpuilen waardoor de huid nog meer wordt opgerekt.


  • Wat zorgt voor de noodzaak van een ooglidcorrectie?
  • Gedetailleerde uitleg over de procedure
  • Leefregels na de behandeling
50%
Gratis Download

Nergens is het hele verhaal zo duidelijk verwoord. De geheimen voor de beste bovenooglidcorrectie kon ik nergens anders vinden en hebben mijn herstel veel goed gedaan. Echt een aanrader.

Sylvia

Mijn naam is Eugene de Zwart-Storm en werk al meer dan tien jaar als dermatoloog. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om je goed over jezelf te voelen, vooral omdat je gevoel je uitstraling bepaalt en je interactie met vrienden kennissen en collega's positief beïnvloed. 

Als dermatochirurg opereer ik dagelijks huidkanker. Ik kan er echt van genieten wanneer patiënten zeggen ik ben blij dat ik kankervrij ben en het is zo mooi genezen. 

Dat zelfde geld voor bovenooglidcorrecties. Vaak hebben mensen klachten van verlies van het buitenste gezichtsveld, vermoeidheid of huidirritatie. Door dat in een eenmalige ingreep te kunnen veranderen is fantastisch. Het beste cosmetisch resultaat is van vitaal belang. Met alleen een ervaren operateur en een geslaagde operatie is dat nog niet vanzelfsprekend.


  • Hoe ontspan ik voor de ingreep?
  • Hoe beïnvloed een correctie mijn uiterlijk?
  • Gedetailleerde informatie over de procedure en risico's.
Eugene de Zwart-Storm

11 jaar

Expert in huidchirurgie

3

Boeken geschreven

200+

Downloads van e-books

6

Televisieoptredens

Van begin tot eind van de behandeling wordt je op je gemak gesteld. De dokter heeft heel veel verstand van zijn beroep. 

Alleen maar complimenten voor de dokter en zijn staf.

Some person - Company BV

Zeer betrokken en kundig arts. Sympathiek.

Ik ga zeker naar dr. de Zwart-Storm terug

Some person - Company BV

Dhr. dr. E.A. de Zwart-Storm is een zeer bekwaam en vakkundige arts. Zijn behandeling is perfect. Ik was enorm nerveus, maar hij stelde me op m'n gemak voor de operatie en leverde een perfect stukje vakwerk op.

Heeft een prettige sfeer. Men heeft daar hart voor de patiënt.

Some person - Company BV

Leer de geheimen van de beste bovenooglidcorrectie

Met een gedegen voorbereiding haalt u een beter resultaat. In het e-boek bovenooglidcorrectie leert u handige tips en tricks om het herstel te bevorderen. Door u gedetailleerd inzicht te geven in de procedure en risico's stellen wij u in staat om uw arts de juiste vragen te stellen, zodat u de antwoorden krijgt om een weloverwogen beslissing te nemen!

50%
Download